Om Hurup og Sydthy

I det nordvestlige Jylland, finder man Sydthy. Mod syd er Sydthy afgrænset af Draget, mod nord er grænsen mere uklar. Mod vest danner Vesterhavet en naturlig grænse, ligesom Limfjorden gør det mod øst. Sydthy er kendetegnet af en storslået natur i et for området meget bakket terræn. Badestrande findes flere steder langs Vesterhavet og langs Fjorden. Sydthy er et yndet turistmål, for de som søger den ægte natur og hjertevarme mennesker. 

Hurup - hjertet af Sydthy
Mellem hav og fjord finder du Sydthy - og - i hjertet af Sydthy finder du Hurup. Med Hovedvej A11 og landevej 545, er Hurup det naturlige stop for dig, som kommer i bil. Er du med toget, har du i Hurup mulighed for at stå af toget og nyde en aktiv provinsby.

Hurup er en aktiv handelsby med et rigt foreningsliv. Foruden de mange butikker, er Hurup også hjemsted for en lang række virksomheder: Lige fra små og mellemstore håndværkvirksomheder, til store internationale produktionsvirksomheder. 

Seværdigheder i området
Hurup og Sydthy har meget at byde på, til dig som kommer på besøg. Foruden vores aktive gågade med de mange specialbutikker, kan du i området også finde:

  • Ashøj plantage
  • Heltborg Museum
  • Sydthy Kunst- og Kulturcenter
  • Sydthy Svømme- og kurbad
  • Sydthy Golfklub
  • Kun 12 km til Vesterhavet

For yderligere information om mulighederne i området, besøg da www.visitthy.dk

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok