GAVEKORT

Et gavekort fra Hurup Handel er ikke kun en gave, til dem du holder af - det er også en gave til hele lokalsamfundet. Gavekortet er elektronisk, og det kan bruges i en lang række af byens butikker. På listen over aktive medlemmer, kan du se hvilke butikker der tager imod vores gavekort. 

Gavekortet kan købes hos: 

Ønsker du at se den aktuelle saldo på dit gavekort, kan du gøre det herunder: 

Her kan du bruge kortet

Du kan bruge dit gavekort i en lang række butikker over hele byen. Herunder kan du se en liste over de butikker, der tager imod gavekortet.

Butik Backstage

Butik Backstage Butik Backstage er en butik med modetøj, samt en bred vifte af tasker, smykker og fodtøj. Vi har noget for en hver smag.  Vi gør vores bedste, for at yde den bedste service for vores kunder, så de går herfra med en god oplevelse.  Følg os på facebook og instagram Butik Backstage midt i gågaden.

LÆS MERE

Din Tøjmand Baun

I områdets største tøjbutik, finder du et kæmpe udvalg til mænd i alle aldre. Vi er en butik med et kompetent personale med mange års erfaring, og vi sætter en ære i at yde en professionel og personlig service. Vi ønsker at give vores kunder en god oplevelse ved hvert besøg og står altid klar til at vejlede dig.

LÆS MERE

Gartneren

Sig det med blomster fra Gartneren - Blomsterbinderi og Vin i Nørregade. Vi har alt udi blomster og gaver til en hver lejlighed. Husk vi naturligvis også bringer ud i hele Sydthy. Mød os i vores butik, se de stolte håndværksmæssige traditioner, når det gælder blomsterbinderi, og ta' en buket med dig hjem.

LÆS MERE

Guldblomsten

Spændende Interflorabutik med alt indenfor binderier til fx bryllup, fester, mærkedage og begravelser. Se også vores store udvalg i blandt andet brugskunst og andre specialiteter. Vi kan derudover også tilbyde et stort udvalg af chokolader, øl og vine. Af vore andre specialprodukter kan blandt andet nævnes: Maileg, Summerbird, og Munkholm Sæber. Kik ind og besøg vores spændende butik midt i gågaden.

LÆS MERE

Hos Thea

Hos Thea ligger midt i gågade i Hurup en hyggelig handelsby med mange aktiviteter i gaden. Hos Thea har været at finde på adressen Bredgade 130 siden 1974. Vi er kendt for sit stort udvalg af tøj til smarte piger og seje drenge. Vi er stedet hvor man altid er velkommen til inspirationstur i en hyggelig atmosfære med venlig og faglig betjening.

LÆS MERE

Hotel Thinggaard

Vi glæder os til at tage i mod dig, til en skøn og oplevelsesrig ferie, på et moderne og stilfuldt hotel med nostalgisk hjertevarme. Der venter nye og spændende oplevelser omkring hvert hjørne, når du slår dine folder på Hotel Thinggaard og de omkringliggende attraktioner. Her får du virkelig oplevelser for livet! Gastronomisk gourmet, nådesløs natur, genialt golfspil og vaskeægte wellness, er bare nogle af de nøgleord der beskriver grundene til, at vores gæster kommer igen – og igen.

LÆS MERE

Hurup Bøger & Papir

Hurup Bøger & papir er stedet hvor du finder dit næste eventyr eller de kontorartikler du lige står og mangler. Du finder os for enden af gågaden lige på hjørnet. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig i valget af din næste bog. Hvorfor ikke give en bog i gave? Vi pakker naturligvis ind og bytter om nødvendigt.

LÆS MERE

Hurup Cykel- og Knallertcenter

Uanset om du skal have ny cykel eller knallert - eller- den gamle skal repareres eller servicers, står Hurup cykel- og knallertcenter klar til at hjælpe dig. Vores dygtige mekanikere er klar til at yde dig den bedste service og den bedste vejledning. Vi er lokale, og derfor altid lige i nærheden hvis der skulle blive problemer. Husk vi også servicere trehjulere og eldrevne seniorvenlige el-scootere.

LÆS MERE

Hurup Slagter

Byens slagter finder du i Bredgade. Vi har et bredt udvalg af friske slagtervarer, og kan til hver en tid rådgive og vejlede vores kunder i såvel tilberedning som opbevaring. Vi har derudover også en masse gode faste ugetilbud og storkøb. Husk at vi naturligvis også er leveringsdygtige i mad ud af huset til din næste fest.

LÆS MERE

Hurup Ure Optik Guld & Sølv

Med speciale i ure, optik, guld og sølv, finder du i Bredgade egnens største udvalg af smykker og briller. Med stolte håndværkstraditioner i såvel guldsmedefaget, urmagerfaget og optikerfaget, er vi klar til en hver udfordring. Vi har også et stort udvalg af gaver til blandt andet barnedåb, konfirmationer mv, hvor vi naturligvis også kan varetage indgravering på eget værksted.

LÆS MERE

Imerco

Imerco er Danmarks og Skandinaviens største isenkramkæde med mere end 180 butikker fordelt over hele landet. I dag udmærker Imerco sig ved at være den førende butikskæde med det største udvalg af varer og brands inden for køkkenudstyr og el.artikler samt et stort sortiment inden for boligindretning, borddækning og gaver. Endvidere har Imerco en lang række brands, der ikke kan købes andre steder, blandt andet Timm Vladimir Kitchen, Cook&Baker og erik bagger a/s. Kæden kunne fejre 90 års fødselsdag i 2018.

LÆS MERE

Kjeld Sko

Butikken i Hurup fejrede i 2017 45 år med fodtøj til alle aldre og alle typer af fodtøj. I alle årene har vi fokuseret på sko af høj kvalitet med god pasform og til gode og fornufte priser. vi er en butik med sko til hele familien, med et bredt udvalg af kendte mærkevarer, sko til alle aldre og alle prisklasser. Hos os er kundeservice i højsædet og vores personale er uddannet til at vejlede og hjælpe kunden på bedst mulig måde.

LÆS MERE

Legetøjsbutikken Hej Sikke Leg

Vi er vel det man kan kalde en traditionel (andre siger gammeldags) legetøjsbutik, med et stort udvalg på hylderne. I vores butik finder du også en stor afdeling med tøj til de mindste. Hos os er der plads til legebørn i alle aldre - også deres forældre. Vi er en lokal legetøjsbutik, der har samarbejde med kæden ”Kon-tur”, så der er således landsdækkende bytteservice. Hvad vi ikke har på hylderne, kan vi som regel skaffe hjem.

LÆS MERE

Matas Hurup

Hos os finder du det store udvalg udi dufte, hudpleje, makeup, og personlig pleje. Vores imødekommende personale står altid klar til at vejlede dig bedst muligt. Parkering er lige om hjørnet, så hos os er der aldrig langt fra bil til butik. Mød os i Bedgade, i vores butik. Husk vi har landsdækkende bytteservice.

LÆS MERE

Salon Figaro

Vil du have en frisure, der holder, så kom ind til Salon Figaro. Vi sørger altid for at skabe en funklende helhed mellem tidens trend og din personlighed. Vi lægger vægt på at give en personlig rådgivning, så håret passer til dig, og du kan passe håret i dagligdagen. Salon Figaro har et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til håret, så du også kan få en følelse af nydelse og velvære, når du skal pleje håret hjemme.

LÆS MERE

Sportigan

I Hurup finder du en sportsbutik med bredt udvalg til både sport og fritid. Foruden butikken i Hurup har vi også en butik i Thisted. Vi levere desuden en del klub-/profiltøj samt firmajulegaver til både klubber, virksomheder & efterskoler.

LÆS MERE

Thy Specialhandel

Thy Specialhandel er specialbutikken med det brede sortiment til selvforkælelse. Kom ind og se det store udvalg af vine og spiritus som whisky, rom, gin og snaps. Derudover finder du også: Specialiteter fra f.eks Thya og Hr. Skov, Specialøl fra både nær og fjern, Chokolade fra bl.a. Frellsen og flødeboller fra Chokoladekurven, Stort udvalg i The og selvfølgelig Hurups egen kaffeblanding ”Byens kaffe”, Udvalgte kolonialvarer som krydderier, olie og eddiker, Gavekurve laves efter ønsker i alle prislag, Udvalgte kolonialvarer som eddiker, vanilje osv., Gaveartikler fra nær og fjern, samt gavekurve efter ønske.

LÆS MERE

Tømmergården XL-BYG Hurup

Hos os finder du egnens største udvalg af træ, byggematerialer og værktøj. Vores faglærte personale står klar til at hjælpe alle fra den professionelle håndværker til den gør-det-selv-manden m/k, med god service i verdensklasse. Husk at du hos os også kan leje diverse maskiner til dit næste projekt.

LÆS MERE

Vilhelm Nielsen Isenkram

Den lokale isenkræmmer for enden af gågaden. Her finder du det store udvalg i alt til hjemmet. Med gode parkeringsmuligheder tæt på, har du alle muligheder for at komme ind og gøre en god handel. Har vi ikke det, du lige står og mangler, har vi et bredt netværk, som kan hjælpe os med at skaffe hjem i udvalg.

LÆS MERE

W-Data

Hos W-Data finder du en solid samarbejdspartner, når det gælder IT udstyr og IT Drift. Vi servicere en lang række lokale virksomheder og private, når det gælder IT. Vi klarer alt lige fra hardware til software. Fra nyanskaffelse til reparation og vedligeholdelse. Vi er også leveringsdygtige i g-suite til erhvervslivet.

LÆS MERE

Ydes Bolighus

Byens eneste møbelhus med et helt unikt udvalg af dansk og international design. Vores kunder vælger os for den gode service og vores store produktkendskab. Hos Ydes Bolighus finder du også egnens største udvalg af væg til væg tæpper, samt et stort udvalg af belysning og pynteting til hjemmet.

LÆS MERE

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok