Butik Backstage

Butik Backstage Butik Backstage er en butik med modetøj, samt en bred vifte af tasker, smykker og fodtøj. Vi har noget for en hver smag.  Vi gør vores bedste, for at yde den bedste service for vores kunder, så de går herfra med en god oplevelse.  Følg os på facebook og instagram Butik Backstage midt i gågaden.

LÆS MERE

Byens Grill og Kiosk

Hurtig og god mad i en fart - plus de småting du lige står og mangler? Så besøg Byens Grill & Kiosk. Vi har alt lige fra den hurtige aftensmad, den hurtige snack til det du lige står og mangler. Hos os mødes du altid med et smil. Ring til os, så har vi maden klar når du kommer. Husk vi har parkering lige ved døren. Se efter det store F24 skilt, så finder du os let.

LÆS MERE

Din Tøjmand Baun

I områdets største tøjbutik, finder du et kæmpe udvalg til mænd i alle aldre. Vi er en butik med et kompetent personale med mange års erfaring, og vi sætter en ære i at yde en professionel og personlig service. Vi ønsker at give vores kunder en god oplevelse ved hvert besøg og står altid klar til at vejlede dig.

LÆS MERE

Energi Hurup

Energi Hurup er dit lokale forsyningsselskab. Vi er ikke kun tilstede i Hurup - vi er at finde i hele den gamle Sydthy Kommune. Vi bestæber os på at være lige i nærheden: Ikke kun i din hverdag, men også når du har brug for os. Til hverdag, lægger du næppe mærke til, at du har et forsyningsselskab. Der er varme i din radiator, der er vand i din hane og alle dine elektriske apparater virker som de skal. Men - vær ganske sikker på, at vi altid er lige i nærheden.

LÆS MERE

Gartneren

Sig det med blomster fra Gartneren - Blomsterbinderi og Vin i Nørregade. Vi har alt udi blomster og gaver til en hver lejlighed. Husk vi naturligvis også bringer ud i hele Sydthy. Mød os i vores butik, se de stolte håndværksmæssige traditioner, når det gælder blomsterbinderi, og ta' en buket med dig hjem.

LÆS MERE

Guldblomsten

Spændende Interflorabutik med alt indenfor binderier til fx bryllup, fester, mærkedage og begravelser. Se også vores store udvalg i blandt andet brugskunst og andre specialiteter. Vi kan derudover også tilbyde et stort udvalg af chokolader, øl og vine. Af vore andre specialprodukter kan blandt andet nævnes: Maileg, Summerbird, og Munkholm Sæber. Kik ind og besøg vores spændende butik midt i gågaden.

LÆS MERE

Hair Style

Vi elsker hår og vi elsker vores arbejde, vi glædes ved vores glade og tilfredse kunder hver dag! Vi ønsker at du som kunde, kan mærke at det stråler ud af salonen hver dag.At vi ikke kun klipper så kunden ser godt ud, når han/hun forlader salonen, men at kvaliteten i klipningen er så god, at kunden kan sætte det lige så godt selv.

LÆS MERE

Hos Thea

Hos Thea ligger midt i gågade i Hurup en hyggelig handelsby med mange aktiviteter i gaden. Hos Thea har været at finde på adressen Bredgade 130 siden 1974. Vi er kendt for sit stort udvalg af tøj til smarte piger og seje drenge. Vi er stedet hvor man altid er velkommen til inspirationstur i en hyggelig atmosfære med venlig og faglig betjening.

LÆS MERE

Hotel Thinggaard

Vi glæder os til at tage i mod dig, til en skøn og oplevelsesrig ferie, på et moderne og stilfuldt hotel med nostalgisk hjertevarme. Der venter nye og spændende oplevelser omkring hvert hjørne, når du slår dine folder på Hotel Thinggaard og de omkringliggende attraktioner. Her får du virkelig oplevelser for livet! Gastronomisk gourmet, nådesløs natur, genialt golfspil og vaskeægte wellness, er bare nogle af de nøgleord der beskriver grundene til, at vores gæster kommer igen – og igen.

LÆS MERE

Hurup Apotek

Hurup Apotek tilbyder levering til håndkøbsudsalgene i Koldby, Bedsted, Vestervig og Agger, samt til plejehjem og private. Vi tilbyder udbringning af medicin mandag til fredag i Sydthy. Vi tilstræber at levere medicinen samme dag som vi modtager bestillingen, hvis det er inden kl. 13.00. Hvis vi ikke ligger inde med hele bestillingen, så kører vi normalt først ud med hele leverancen dagen efter, når vi får varen hjem. Hastende bestillinger leveres samme dag, efter aftale med kunden.

LÆS MERE

Hurup Bøger & Papir

Hurup Bøger & papir er stedet hvor du finder dit næste eventyr eller de kontorartikler du lige står og mangler. Du finder os for enden af gågaden lige på hjørnet. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig i valget af din næste bog. Hvorfor ikke give en bog i gave? Vi pakker naturligvis ind og bytter om nødvendigt.

LÆS MERE

Hurup Cykel- og Knallertcenter

Uanset om du skal have ny cykel eller knallert - eller- den gamle skal repareres eller servicers, står Hurup cykel- og knallertcenter klar til at hjælpe dig. Vores dygtige mekanikere er klar til at yde dig den bedste service og den bedste vejledning. Vi er lokale, og derfor altid lige i nærheden hvis der skulle blive problemer. Husk vi også servicere trehjulere og eldrevne seniorvenlige el-scootere.

LÆS MERE

Hurup Hallerne

Hurup Hallerne danner rammerne om en lang række foreninger og fritidsaktiviteter. Det er blandt andet her, du møder byens håndbold- og gymnastikhold. Foruden hallerne, har vi også et fitnesscenter og eget cafeteria. Hallerne danner ligeledes rammerne om flere messer og andre aktiviteter.

LÆS MERE

Hurup Slagter

Byens slagter finder du i Bredgade. Vi har et bredt udvalg af friske slagtervarer, og kan til hver en tid rådgive og vejlede vores kunder i såvel tilberedning som opbevaring. Vi har derudover også en masse gode faste ugetilbud og storkøb. Husk at vi naturligvis også er leveringsdygtige i mad ud af huset til din næste fest.

LÆS MERE

Hurup Ure Optik Guld & Sølv

Med speciale i ure, optik, guld og sølv, finder du i Bredgade egnens største udvalg af smykker og briller. Med stolte håndværkstraditioner i såvel guldsmedefaget, urmagerfaget og optikerfaget, er vi klar til en hver udfordring. Vi har også et stort udvalg af gaver til blandt andet barnedåb, konfirmationer mv, hvor vi naturligvis også kan varetage indgravering på eget værksted.

LÆS MERE

Hvidbjerg Bank - Hurup

Savner du en lokal og kompetent sparringsparter med dybe rødder både i den jyske muld og i jyske dyder såsom ærlighed og redelighed, så kontakt os allerede i dag og lad os mødes i morgen og drøfte mulighederne for et samarbejde. God rådgivning og høj service er nøgleord for os.

LÆS MERE

Ideal Combi A/S

Idealcombi udvikler, fremstiller og sælger vinduer og døre i træ og kombineret træ|PUR|aluminium. Som en af Danmarks største og mest velkonsoliderede vinduesproducenter leverer vi et bredt sortiment af kundetilpassede produkter i høj kvalitet til ind- og udland. Vi er i dag 550 medarbejdere i Hurup, Aarhus, København, London og Dublin.

LÆS MERE

Imerco

Imerco er Danmarks og Skandinaviens største isenkramkæde med mere end 180 butikker fordelt over hele landet. I dag udmærker Imerco sig ved at være den førende butikskæde med det største udvalg af varer og brands inden for køkkenudstyr og el.artikler samt et stort sortiment inden for boligindretning, borddækning og gaver. Endvidere har Imerco en lang række brands, der ikke kan købes andre steder, blandt andet Timm Vladimir Kitchen, Cook&Baker og erik bagger a/s. Kæden kunne fejre 90 års fødselsdag i 2018.

LÆS MERE

Kjeld Sko

Butikken i Hurup fejrede i 2017 45 år med fodtøj til alle aldre og alle typer af fodtøj. I alle årene har vi fokuseret på sko af høj kvalitet med god pasform og til gode og fornufte priser. vi er en butik med sko til hele familien, med et bredt udvalg af kendte mærkevarer, sko til alle aldre og alle prisklasser. Hos os er kundeservice i højsædet og vores personale er uddannet til at vejlede og hjælpe kunden på bedst mulig måde.

LÆS MERE

Legetøjsbutikken Hej Sikke Leg

Vi er vel det man kan kalde en traditionel (andre siger gammeldags) legetøjsbutik, med et stort udvalg på hylderne. I vores butik finder du også en stor afdeling med tøj til de mindste. Hos os er der plads til legebørn i alle aldre - også deres forældre. Vi er en lokal legetøjsbutik, der har samarbejde med kæden ”Kon-tur”, så der er således landsdækkende bytteservice. Hvad vi ikke har på hylderne, kan vi som regel skaffe hjem.

LÆS MERE

Matas Hurup

Hos os finder du det store udvalg udi dufte, hudpleje, makeup, og personlig pleje. Vores imødekommende personale står altid klar til at vejlede dig bedst muligt. Parkering er lige om hjørnet, så hos os er der aldrig langt fra bil til butik. Mød os i Bedgade, i vores butik. Husk vi har landsdækkende bytteservice.

LÆS MERE

Det Nordjyske Mediehus

Vi står bag nyhedsbrandet Nordjyske med avis, e-avis, web og radio, radiokanalen ANR, det lokale nyhedsmedier LigeHer.nu samt 21 lokalaviser, der tilsammen dækker næsten hele Nordjylland. Med den lokale avis, Thylands Avis, er vi stærkt repræsenteret i Hurup og hele Sydthy. Følg os på nettet, på facebook, og i din egen postkasse.

LÆS MERE

Nybolig Thy og Thyholm

Hos Nybolig Thy & Thyholm, v/ ejendomsmæglerne Torben Lyngs og Niels Kjelstrup, sættes kvalitet og service i højsædet. Vi ved, hvor meget det betyder at lytte til og forstå hver enkelt kundes behov, og med denne indsigt kan vi hjælpe med at få dine boligdrømme realiseret. Vi ved også, hvad det betyder at skulle etablere sig for første gang eller flytte familiens hjem, og gør os derfor ekstra umage for at finde den helt rigtige bolig til dig og din aktuelle situation.

LÆS MERE

Rema 1000 Hurup

’Discount med holdning’ er overskriften på vores arbejde med samfundsansvar. Grundlæggende betyder Discount med holdning, at vores varer sælges til lav pris men med klare holdninger og krav til varernes kvalitet og indvirkninger på mennesker og miljø. Vores holdning er, at det ikke skal være dyrt at handle ansvarligt.

LÆS MERE

Ret & Råd - Hurup

Vi tror på at vores lokale forankring – og dermed vores forståelse for de udfordringer vores kunder møder i deres hverdag – er med til at gøre os til endnu bedre juridiske rådgivere. For én ting er at paragrafferne giver mening for os. Noget andet er, at vores rådgivning giver mening for vores kunder - det vil du opleve, når du besøger vores kontor i Hurup Thy.

LÆS MERE

Revision Limfjord

Revision Limfjord har 6 afdelinger beliggende langs Limfjorden i henholdsvis Thisted, Struer, Skive, Nykøbing Mors, Hurup og Holstebro. Revision Limfjord har mange års erfaring og ekspertise med forretningsudvikling. Fordelt rundt på de seks kontorer i Jylland sidder professionelle revisorer med hver sit specialområde inden for en lang række brancher. Revision Limfjords kerneydelser er regnskab, revision samt forretningsudvikling og -rådgivning

LÆS MERE

RSM

RSM Danmark er et statsautoriseret revisionspartnerselskab med kontorer i København, Aarhus, Esbjerg, Kolding, Holstebro, Skive, Fredericia, Thisted, Nykøbing Mors, Fjerritslev, Vinderup, Hurup Thy og Hanstholm. Sammenlagt er vi mere end 200 medarbejdere. Virksomheden blev grundlagt i Thisted i 1955 af Peter Brandt, der drev den som enkeltmandsvirksomhed frem til 1965. Her blev statsautoriseret revisor Jan Sigsten Pedersen optaget som kompagnon. Siden da er vi fusioneret med en række andre revisionsvirksomheder og blev i 2009 til BRANDT Statsautoriseret Revisionspartnerselskab. I dag kendes vi under navnet RSM Danmark.

LÆS MERE

Røgters Bageri

De stolte håndværksmæssige traditioner, finder du hos Røgterens Bageri. Vores brød er mere end bare bagværk, det er en aktiv holdning til det gode traditionelle bagerhåndværk. Foruden vort store udvalg i brød og kager, har vi hver dag også et bredt udvalg af sandwich - lige klar til madpakken.

LÆS MERE

Salon Figaro

Vil du have en frisure, der holder, så kom ind til Salon Figaro. Vi sørger altid for at skabe en funklende helhed mellem tidens trend og din personlighed. Vi lægger vægt på at give en personlig rådgivning, så håret passer til dig, og du kan passe håret i dagligdagen. Salon Figaro har et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til håret, så du også kan få en følelse af nydelse og velvære, når du skal pleje håret hjemme.

LÆS MERE

Shiva Yoga-Thy

I det gamle mejeri finder du, shiva yoga-Thy her kan du komme til drop-in Hatha Yoga, få hot stone massage og købe brugskunst fra lokale kunstnere. Derudover kan der blandt andet købes tøj og tæppe fra Indien, buddha figurer og røgelse. Der er et hyggeligt hjørne hvor du kan få dig en kop kaffe, mens resten af familien handler

LÆS MERE

Sparekassen Thy - Hurup

Vi i Sparekassen Thy har sat os et mål: ”Vi vil være det bedste pengeinstitut i virkeområdet”. Det betyder for dig som kunde, eller kommende kunde, at vi forpligter os til hele tiden, at give dig den optimale service og rådgivning, der passer til dig og din situation.

LÆS MERE

Sparekassen Vendsyssel

Sparekassen Vendsyssel er en stærk, lokal garantsparekasse, hvis fornemste mål er at styrke sine kunder og lokalområdet. Det gør vi ved at kombinere den personlige service og rådgivning i vores lokale afdelinger med et stærkt og professionelt bagland i vores centrale funktioner.

LÆS MERE

Sport Og Fitness Dit Center - Hurup

LÆS MERE

Sportigan

I Hurup finder du en sportsbutik med bredt udvalg til både sport og fritid. Foruden butikken i Hurup har vi også en butik i Thisted. Vi levere desuden en del klub-/profiltøj samt firmajulegaver til både klubber, virksomheder & efterskoler.

LÆS MERE

Svankjær Olie ApS

Benzin, diesel og vask, er vores forretningsområde. Vi er at finde i en lang række af byerne i Sydthy - men - også flere og flere steder uden for vores lokalområde. Svankjær Olie ApS er dit lokale alternativ til de store olieselskaber. Tank lokalt, så tænker vi alle lokalt.

LÆS MERE

Sydthy Svømmebad

Hvis du elsker vand, er Sydthy Svømmebad det helt rigtige sted at besøge. Vi har vand til alle aldrer og masser af legetøj og badedyr til børnene - både de store og de små! Nyd synet af glade vandhunde fra vores promenadedæk, eller smut en tur i det romerske dampbad, mens familien leger færdig.

LÆS MERE

Thy Specialhandel

Thy Specialhandel er specialbutikken med det brede sortiment til selvforkælelse. Kom ind og se det store udvalg af vine og spiritus som whisky, rom, gin og snaps. Derudover finder du også: Specialiteter fra f.eks Thya og Hr. Skov, Specialøl fra både nær og fjern, Chokolade fra bl.a. Frellsen og flødeboller fra Chokoladekurven, Stort udvalg i The og selvfølgelig Hurups egen kaffeblanding ”Byens kaffe”, Udvalgte kolonialvarer som krydderier, olie og eddiker, Gavekurve laves efter ønsker i alle prislag, Udvalgte kolonialvarer som eddiker, vanilje osv., Gaveartikler fra nær og fjern, samt gavekurve efter ønske.

LÆS MERE

Toft Gardiner

Byens største udvalg af gardiner, finder du hos Tofts gardiner i Hurup. Vi er specialister i alt udi gardiner, rullegardiner og persienner. Vi måler og montere - og- tilpasser efter behov. Hos os får du den gode service og vores faglige ekspertise, når du handler lokalt.

LÆS MERE

Tømmergården XL-BYG Hurup

Hos os finder du egnens største udvalg af træ, byggematerialer og værktøj. Vores faglærte personale står klar til at hjælpe alle fra den professionelle håndværker til den gør-det-selv-manden m/k, med god service i verdensklasse. Husk at du hos os også kan leje diverse maskiner til dit næste projekt.

LÆS MERE

Vilhelm Nielsen Isenkram

Den lokale isenkræmmer for enden af gågaden. Her finder du det store udvalg i alt til hjemmet. Med gode parkeringsmuligheder tæt på, har du alle muligheder for at komme ind og gøre en god handel. Har vi ikke det, du lige står og mangler, har vi et bredt netværk, som kan hjælpe os med at skaffe hjem i udvalg.

LÆS MERE

W-Data

Hos W-Data finder du en solid samarbejdspartner, når det gælder IT udstyr og IT Drift. Vi servicere en lang række lokale virksomheder og private, når det gælder IT. Vi klarer alt lige fra hardware til software. Fra nyanskaffelse til reparation og vedligeholdelse. Vi er også leveringsdygtige i g-suite til erhvervslivet.

LÆS MERE

Ydes Bolighus

Byens eneste møbelhus med et helt unikt udvalg af dansk og international design. Vores kunder vælger os for den gode service og vores store produktkendskab. Hos Ydes Bolighus finder du også egnens største udvalg af væg til væg tæpper, samt et stort udvalg af belysning og pynteting til hjemmet.

LÆS MERE

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok