OM FORENINGEN

Vores vision er at skabe et fællesskab omkring erhvervslivet i Hurup og omegn. Et fællesskab, hvor vi alle trækker i samme retning, for at promovere vores by og lokalområde. Sammen står vi stærkt, og det er netop det stærke fællesskab, vi ønsker at skabe. 

Vi vil være en aktiv handelssby, hvor der er fokus på oplevelser såvel som den gode handel. Hurup skal være de lokales foretrukne valg, når det gælder indkøb til hverdag og fest. Hurup skal også være det sted, hvor vores mange turister vælger at gøre deres handel. 
For at opnå alt dette, kræver det en indsats af os alle sammen. Ikke kun de erhvervsdrivende, men også de lokale indbyggere i Hurup. 

Hurup handelsstandsforening blev stiftet i 1965 af driftige handlende i Hurup. Vi har lige siden dag ét arbejdet for at profilere Hurup som en aktiv handelsby. Hurup Handelsstandsforening er bevist om vigtigheden af fællesskab og sammenhold for at bevare Hurup som attraktiv handelsby. I butikkerne er det faguddannede personale klar til at give dig en god indkøbsoplevelse, med vejledning og service, som i de gode gamle dage.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok